Over Uitvaartbloemist Ettikhoven

Ettikhoven Decoratie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verzorging van bloemwerk voor een begrafenis of crematie.

De service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Onze betrokkenheid is de drijfveer om metvakmanschap en creativiteit uw gedachten en gevoelens te vertalen in een persoonlijk rouwarrangement.

Ettikhoven Decoratie werkt met een klein team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en is gevestigd te Alphen aan den Rijn. Oók in de omliggende plaatsen verzorgen wij het bloemwerk voor een begrafenis of crematie.

Door onze zorgvuldige werkwijze hoopt Ettikhoven Decoratie u een zorg uit handen te kunnen nemen en aan een waardig en gepast afscheid te kunnen bijdragen.

Omdat ieder mens uniek is

Ettikhoven Decoratie
Anja van Ettikhoven

Bespreking aan huis en bereikbaarheid

Bespreking aan huis en de 24-uurs service maakt Ettikhoven Decoratie als uitvaartbloemist in Alphen aan den Rijn e.o. zo bijzonder. Voor persoonlijke begeleiding in uw keuze is de bespreking van het bloemwerk rondom een uitvaart of crematie aan huis mogelijk. In een voor u vertrouwde omgeving kunnen wij met u meedenken over de invulling hiervan.

Deze unieke mogelijkheid wordt geboden omdat de ervaring uitwijst dat betrokkenen de gang naar een bloemenzaak als een “drempel” ervaren. Ook voor mensen met mobiliteitsproblemen kan een bespreking aan huis uitkomst bieden.

Ter ondersteuning van uw keuze kunt u gebruik maken van een boek met meer dan 100 voorbeelden. Als er sprake is van meerdere bloemstukken, van eventueel verschillende opdrachtgevers, adviseren wij u zo nodig over onderlinge harmonie qua kleur, vorm en bloemkeuze.

Telefoon (06) 55 32 25 46  /  (0172) 47 39 98

Bezorgen

Wij bezorgen in de volgende plaatsen:

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude- Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter-Aar, Waddinxveen, Woubrugge en  Zwammerdam.

Uw bestelling dient minimaal 24 uur voor aflevering te zijn doorgegeven.

Onze werkwijze

Het is een bewuste keuze van Ettikhoven Decoratie om niet vanuit een winkelconcept te werken. Hierdoor kunnen wij flexibel zijn in onze dienstverlening.

Flexibel als het gaat om bij u thuis uw persoonlijke wensen door te nemen of u telefonisch te adviseren of het verzorgen van een rouwkamer.

Bloemen voor iedere begrafenis of crematie worden apart ingekocht en daarna voorbehandeld. Zo bent u verzekerd van de versheid en daardoor een langere houdbaarheid.

Ettikhoven Decoratie werkt nauw samen met diverse uitvaartondernemers uit Alphen aan den Rijn en omstreken.